Ligging & Opzet

Goed wonen in Oude-Tonge!
De verkoop van het woonproject “De Dijkgraaf” in Oude-Tonge op Goeree-Overflakkee verloopt goed.

Het dorp beschikt over een prachtige jachthaven die in verbinding staat met het Volkerak, een mooie omgeving om te wandelen, fietsen.

Oude-Tonge biedt sowieso veel mogelijkheden om (sportief) te ontspannen: er zijn veel sportclubs en -velden en een uitgebreid mountainbike parcours.In de oude kern van Oude-Tonge, rond de kerk, zijn verschillende winkels, cafés en voorzieningen.

Op een mooie locatie, direct aan de Oostdijk
‘De Dijkgraaf’ komt op de locatie van het voormalige verzorgingstehuis ‘Ebbe en Vloed’, op de hoek van de Oostdijk en de Mariniersweg.

In de directe omgeving is veel groen, water en zijn speeltuintjes te vinden. Achter de Oostdijk ligt de Spuikom met een prachtig uitzicht over de polder.

Gasloos, duurzaam en comfortabel
De Dijkgraaf is helemaal van deze tijd, ook qua duurzaamheid.

De woningen en appartementen worden gasloos. Daarvoor is de Dijkgraaf onder meer voorzien van een (bodem)warmtepomp. Dit systeem maakt uw nieuwe woning energie-efficiënt. En comfortabel, want het verwarmt niet alleen, het koelt ook tijdens warme periodes.

Tenslotte zijn de woningen en appartementen van de Dijkgraaf zeer goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen, wat bijdraagt aan het verlagen van uw energiekosten.